Enzýmy a doplňky pro zdraví

Serrapeptáza, Vitamín D3 kapky,...

Serapeptáza Serretia 250000


Serretia 250000SPU

Ultra silná serapeptáza 

Serretia Serapeptaza

Co je Serretia?

Serretia Serrapeptáza je 99,99% čistá, obyčejně známá jako serapeptáza. Serapeptáza, je proteolytický enzym, který byl původně objeven a pojmenován po izolaci organismu Serretia-15.

Arthur Andrews začal lékařský používat serrapeptázu.

První ultra-čistý produkt, který obsahuje v jedné normalizované dávce (1 tableta) více než 125000SPU (jednotek) serapeptázy, což ukazuje nejvyšší aktivitu Serretia ™, který je komerčně povolen a dostupný.

V Japonsku, serapeptázu pravidelně předepisují praktický lékaři. V USA au nás je dostupný bez lékařského předpisu   







Vstupte do obchodu www.serrapeptaza.sk


Enzym má širokospektrální účinky.

● Pomáhá především při léčbě ● vysokého krevního tlaku ● srdečních a cévních onemocněních 
● astmatu

● migrény a bolestech hlavy

● cukrovce typu II a diabetické polyneuropatii

● Osteoporóza

● zánětu kloubů, artritidě, revmatoidní artritidě

● zánětů různého druhu

● onemocnění střev

● cystické fibrózy prsou

● skleróze multiplex

● úrazů a sportovních úrazů.

• Působí při úlevě bolesti av neposlední řadě pomáhá oddalovat stárnutí, pomáhá bývalým a nynějším kuřákům.

 

Použití

• Pomáhá zmírňovat zánět zředěním zánětlivé tekutiny a usnadňuje tak odtok tekutiny. To zrychluje hojení tkáně.

• Pomáhá zmírnit bolest (brzdí uvolňování látek, které vyvolávají bolest ze zanícených tkání).

• Pomáhá zlepšovat stav cév a srdce rozkládáním vedlejších látek, při krevní srážlivosti (fibrinu).

• Výhodou Serrapeptase je schopnost rozkládat aterosklerotické pláty, které zužují cévy bez jakéhokoliv poškození vnitřní výstelky cév.

• Rozkládá mrtvé tkáně, krevní sraženiny, cysty, cévní pláty a zánětlivé látky všech druhů.

 

Popis produktu Serretia serapeptáza

Serrapeptase je produkt s přírodní protizánětlivou látkou. Je to proteolytický enzym, izolovaný z bakterie, která nevyvolává onemocnění (enterobakterie Serracia E 15). Serrapeptase se nachází v malých množstvích v moči, což naznačuje, že prochází přímo přes tenké střevo do krevního oběhu. Klinické studie ukázaly, že Serrapeptase má účinky fibrinolytické (rozpouští krevní sraženiny a snižuje riziko tvorby krevních sraženin -trombov), protizánětlivé a antiedematozně účinky (zabraňuje otoku a hromadění tekutiny) v mnoha tkáních.Ukazuje se, že její protizánětlivé účinky jsou lepší než účinky jiných proteolytických enzymů. Kromě zmírnění zánětu jedním z jejích největších přínosů je pomoc při zmírňování bolesti. Lékaři znají příznivé účinky Serrapeptase proti bolesti a zánětu a používají ji v léčbě namísto salicylátů, ibuprofenu a jiných nesteroidních antirevmatik (které mají i vedlejší účinky).


V Německu a jiných evropských zemích je Serapeptáza běžná v léčbě otoků, které vznikají po úrazu nebo zánětu. Serapeptáza je silný proteolytický enzym, který rozpouští neživé tkáně včetně krevních sraženin, cyst, cévních plátů a pomáhá likvidovat zánět různých forem. Účinný enzym je vhodný namísto léků jako jsou salicyláty a také steroidy pro ty, kteří trpí revmatoidní artritidou (zánět kloubů) a širokým spektrem autoimunitních onemocnění, které narušují zánětlivou odpověď. Patří sem i ulcerózní kolitida (zánětlivé onemocnění tlustého střeva), psoriáza, uveitida, alergie a některé formy rakoviny.


Zatímco steroidní a nesteroidní protizánětlivé léky mohou pomoci dočasně ulevit od bolesti, otoku a zánětu, mohou také potlačovat obranyschopnost těla a mít nebezpečné vedlejší účinky. Serrapeptase na druhé straně zmírňuje bolest a otok. Nemá vliv překážek na prostaglandiny a neprokázaly se žádné vedlejší účinky na střeva. V léčbě se Serrapeptase využívá v Evropě a Asii přes 25 let.


Léčba zahrnuje: chronickou sinusitidu (záněty vedlejších nosních dutin), vyloučení hlenů z průdušek (enzym rozkládá bílkovinné vlákna, které umožnují mucinu zesílit), podvrtnutí, poškozené šlachy a jiné úrazové poranění, otoky a také pooperační zánět.


Serapeptáza se používá jako vysoce účinná náhrada (alternativa) antibiotik v mnoha zemích. Léčí zánětlivé poruchy a bojuje nejen proti zánětu, ale také zmírňuje bolesti a otoky, zkracuje dobu hojení a podporuje imunitní systém. Má čistící účinek. Pomáhá vázat těžké kovy, pomocí kterých tělo vylučuje jedy (toxiny) a tímto způsobem pomáhá zlepšit obranyschopnost těla, usměrnit hormonální nerovnováhu a zrychlit hojení tkání.

Serapeptáza je silnější fibrinolytická látka než jiné známé alkalické nebo neutrální proteázy, jako jsou bromelain nebo pronáza.

Serrapeptase se velmi dobře snáší. Můžeme ji použít k léčbě zánětlivého onemocnění nebo na rozložení plátů, které se vytvořily v cévách. Díky silným protizánětlivým schopnostem, a protože prakticky nemá vedlejší účinky, ukazuje se Serrapeptase jako lepší volba jako nesteroidní antirevmatika.

 

Jak používat Serretiu?

Užívá se nalačno, fibrinolytický (fibrinu trávicí) enzymy serapeztázy nejprve vstupují do krevního řečiště prostřednictvím tenkého střeva.Serapeptáza degraduje fibrin v těle, a rozbíjí mrtvé tkáně, což mu umožňuje urychlit proces hojení a zlepšení krevního oběhu.

 

Proč používat Serretiu?

Bylo prokázáno, že počet blahodárných účinků serapeptázy je mnohem více. Účinně pomáhá při tkaní při javách, cystách, krevních sraženin.  
Serretia zlepší dobu hojení i a trhané svalové kontrakce, činnosti společného pohybového ústrojí a zadržování tekutin po operaci nebo zranění.  
V kombinaci s dalšími proteolytickými enzymy serapeptáza je zdravá alternativa ke konvenčním lékům, které mají nepříznivé účinky, které ovlivňují různé orgány (zejména jater a ledvin).

 

Dávkování:

Jedna standardní dávka, tj 1 tableta obsahuje 125000 jednotek Serapeptázy

Začněte s 1 tabletkou serapeptázy 1 x denně na prázdný žaludek a případně zvyšujte podle pokynů lékaře pokud nenastane zlepšení v průběhu 7 dní, nebo více pokud je nutné. Poté pomalu snižujte, až na 1x1.

 

Je možné užít příliš mnoho szerapeptázy?

Ačkoli Serretia obsahuje velmi silný a výkonný enzym serapeptáza. může se používat s většinou produktů bezpečně dohromady.Neexistuje žádný důkaz, že systémové enzymy, jako serepeptáza, by bylo předávkovala. Je však důležité dodržovat pokyny na dávkování, podle letáku nebo podle pokynů lékaře.

 

Co je tobolka?

Na rozdíl od tradičního způsobu, pro Serretia serapeptáza je použita technologie Acid Armor. Acid Armor kapsle jsou extra silné vrstvy rostlinné celulózy. Acid Armor kapsle zajistí přesnou dodávku na místo, a snižuje únik. Kromě toho je navržen tak, aby uzavřená kapsle vypustila obsah s jedno zpožděním. Pokud se bere Serretia nalačno, kapsle vstoupí do žaludku do 30 minut. To znamená, že kyselina Armor ponechává více než dostatečnou dobu pro enzym serapeptáza v žaludku. ď

Serretia je nový název a vzhled pro enzym Serracel! Serretia obsahuje tedy celkem 125000 SPU / tabletku


 Vstupte do obchodu www.serrapeptaza.sk


SERRETIA 250000SPU obsah:   180 kapslí 

Serrapeptase 125000 SPU                     
výživový doplněk  Jedna dávka 1 kapsle obsahuje

Účinná látka

Obsah

RVH

Serrapeptáza

125000 SPU / 57,99mg

neurčeno

Ostatní složky:  celulóza, kyselinovzdorné kapsle Acid Armor

Dávkování:  1 kapsle 1-krát denně mezi jídly (alespoň jednu hodinu před, nebo dvě hodiny po jídle) zapít 2,5 dl vody, nebo podle pokynů svého lékaře.

Stanovená doporučená denní dávka se nesmí přesáhnout.

Nesmí se používat jako náhrada pestré stravy.

Uskladňujte mimo dosah malých dětí.

Nevhodné pro děti a těhotné nebo kojící ženy.

Výrobca: ARTHUR ANDREW Medical, USA, 8350 E Raintree  
DR # 101 Scottsdale AZ 85260

Dovozce:  Ing. Imrich Tóth, AJWA, Kpt. Jána Nálepku 868/20,  
925 22 Veľké Úľany

Skladování:  na chladném a suchém místě, těsně uzavřeném stavu

Spotřebujte do 12 měsíců od data výroby na obalu.

www.enzymovaterapia.sk

Vstupte do obchodu www.serrapeptaza.sk